BOXMEER-KOI
BRABANT • Boxmeer-Koi is geboren uit passie voor Koi. Na een aantal jaren hobbymatig met koi te zijn bezig geweest, hebben we besloten om in 2009 een koizaak te beginnen met als doelstelling kwalitatief goede koi aan te bieden voor een acceptabele prijs.

Het is voor ons nog steeds een hobby en we zijn dan ook nog steeds met veel plezier dagelijks bezig met koi. Het selecteren van onze vissen doen we natuurlijk zelf in Japan wat een hele uitdaging is. We reizen daarom graag af naar Japan om al het moois daar te bekijken en om mooie selecties te maken van vissen die in onze ogen een mooie toekomst in het verschiet hebben.

We vinden het ook heel leuk om onze koi te showen op koishows en daar hebben we de laatste jaren ook al flink wat prijzen mee in de wacht gesleept, zowel in Europa als in Japan. De kwekers waar wij graag zaken mee doen en welke kwalitatief goede vissen aanbieden zijn o.a. Momotaro, Omosako, Matsue, Takigawa,Dainichi, Torazo, Izumiya en Hiroi.

Mocht u al het moois wat wij hebben ingekocht een keertje in levende lijve willen zien dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel in Boxmeer.
Openingsuren :
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
Maandag van 13 tot 18 uur
Dinsdag t/m donderdag van 9 tot 18 uur
Vrijdag van 9 tot 21 uur
Zaterdag van 9 tot 17 uur
Burgemeester Verkuijlstraat 3
5831 EH Brabant, Nederland
breng me hierheen